Astragalus visszérrel.

Visszérkezelés gyógynövényekkel - sikermesterkurzus.hu

Leírás Népgyógyászati tapasztalatok és a modern fitoterápia eredményei alapján lett megalkotva.

astragalus visszérrel visszértől asklesan

Az astragalus egy Ázsiában honos astragalus visszérrel. Magyar neve: csüdfűgyökér.

  • Videó hogyan kell elvégezni a visszérműtétet
  • EzerJóFű Astragalus kivonat, 50 ml | EzerJóFű | Biosziget, Astragalus és visszér

Kiszárítva és apróra vágva az astragalus gyökere gyakori összetevője a különféle kínai gyógynövény keverékekéknek. Gyakran ginseng-el kombinálva alkalmazzák. A hiedelmek szerint az astragalus erősíti a lépet, a vért, és a Qi-t.

astragalus visszérrel hirudoterápia a visszér kezelésében vélemények

Erősíti a lép és a gyomor yang Qi-jét, valamint stabilizálja a külső burkot is. Rendszeres használata növeli a törzssejtek számát a csontvelőben, támogatva a fehérvérsejtek, a védelmi T-limfociták termelődését.

Ennek köszönhetően a fertőzés által meggyengített területre vándorolnak, és ott hatékonyabb fellépésre képesek. Alkalmazható a csüdfű astragalus visszérrel megfázás, az influenza és a felső légúti fertőzések gyógyításában, illetve megelőzésében.

astragalus visszérrel gyógyszer terhesség alatt visszér

astragalus visszérrel Orvosi tanulmányok bizonyították, hogy hathatós támogatást nyújt az olyan betegeknek, akiknek az immunrendszerére hátrányosan hatott a kemoterápia, a sugárkezelés vagy a HIV-vírusfertőzés. Vizelethajtó hatású, kihajtja a szervezetből a felesleges folyadékot, ezzel csökkentve a magas vérnyomást.

Ennek köszönhetően a fertőzés által meggyengített területre vándorolnak, és ott hatékonyabb fellépésre képesek. Alkalmazható megfázás, az influenza és a felső légúti fertőzések gyógyításában, illetve megelőzésében. A visszér biztonságos eltávolítása Orvosi tanulmányok bizonyították, hogy rendkívüli támogatást nyújt az olyan betegeknek, akiknek az immunrendszerére hátrányosan hatott a kemoterápia, a sugárkezelés vagy a HIV-vírusfertőzés. Vizelethajtó hatású, kihajtja a szervezetből a felesleges folyadékot, ezzel csökkentve a magas vérnyomást. Visszér kezelése az alsó körben Tágítja az ereket, így a vér könnyebben astragalus visszérrel a szövetekhez.

Tágítja az ereket, így a vér könnyebben eljut a szövetekhez. Szabályozza a vér mennyiségét és sűrűségét.

astragalus visszérrel ödéma terhesség alatt visszér

A csüdfűből nyert hatóanyagokat sikeresen használják szív- és érrendszeri megbetegedések angina pectoris, infarktus támogató és preventív gyógymódjában. A vérkeringés serkentése révén a növénynek afrodiziákum jellegű hatása is kimutatható.

astragalus visszérrel vélemények a visszér gélről

Előnyösen hat a férfi potenciára és prosztataműködésre. Nőknél a csüdfű szabályozza a nemi szervek működését frigiditás, alacsony libidó esetén és a változókorban, valamint segít növelni a mellmirigyek méretét.

  • Visszér megrepedt sarka
  • Gyógynövénytár Astragalus visszérrel

Alkalmazás: 3× csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható.

Macskakarom, a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termék! Mindez az elégtelen oxigénszállítás miatt történik. A visszér kialakulását csökkentheted, de akár meg is szüntetheted, ha a megfelelő gyógykészítményeket használod. Fontos azonban az életmódra is odafigyelni! Nőknél a terhesség ideje alatt fokozott a visszér kialakulására, astragalus visszérrel a fogamzásgátló hormonok is tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek elősegítik a visszér kialakulását.

Egy üveg ~2, hónapra elegendő. Glutén- szója- élesztő- és cukormentes, mesterséges színezéket és génkezelt összetevőket, tejszármazékokat nem tartalmaz.

Származási hely: Kína Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Értékelem a terméket.

astragalus visszérrel a visszérektől segített

hozzászólások