Visszér Karagandában

Visszér Karagandában

visszér Karagandában

Visszér Karaganda, További 5 millió maszk érkezik Tartalom Trambulin visszér Flóra Dóra Visszér Karaganda érseket ezenkívül attól is eltiltották Lengyelországban a visszér Karagandában értelmében, hogy a médiának nyilatkozhasson.

A 69 visszér Karagandában, ukrán születésű érsek már nyugdíjas, és egy vatikáni rendelkezés alapján a visszér Karagandában egy lengyelországi rendházban él. A lengyel katolikus információs ügynökség KAI szerint Lenga olyan ellentmondásos kijelentéseket tett, amelyek aláássák Ferenc pápa tekintélyét.

visszér Karagandában

A nyugdíjas érsek nyilvános szereplésének tilalmáról Wieslaw Mering, Włocławek püspöke határozott, és a tilalom visszér Karagandában addig érvényben lesz, amíg a Vatikán további korlátozásokat nem jelent be az ügyben. Lenga érsek májusában egyike volt egy visszér Visszér Karagandában pontból álló nyilatkozat aláíróinak, amit rajta kívül a pápával gyakran szembehelyezkedő Raymond Burke amerikai bíboros, Tomasz Peta lengyel születésű, kazahsztáni érsek és Janis Pujtas nyugdíjas, lengyelül beszélő, lett bíboros jegyzett.

Ezenkívül egy könyv hosszúságú interjúban — ami lengyelül még mindig elérhető a Youtube-on — arról értekezett, hogy még mindig XVI. Benedeket ismeri el pápaként, és nem hajlandó Ferenc pápáért imádkozni, őt ugyanis bitorlónak és eretneknek nevezte.

visszér Karagandában

Ő hazugságokat és bűnöket hirdet, nem pedig a éve fennmaradt hagyományt. E világ igazságát hirdeti, ami épp az ördög igazsága — mondta Ferenc pápáról Lenga, akit még a szovjet uralom alatt álló Lettországban és Litvániában tanult, majd ben Kazahsztán első püspöke lett.

visszér Karagandában

hozzászólások